Новини

Беновска: Ще бъдат ли касирани изборите заради  машинното гласуване по  схема да ни управляват кръгове по зависимости и интереси , а политиците да бъдат подчинени  и елиминирани?


Беновска: Ще бъдат ли касирани изборите заради машинното гласуване по схема да ни управляват кръгове по зависимости и интереси , а политиците да бъдат подчинени и елиминирани?

12-02-2017 20:46

 

Борисов каза, че РБ са „извили ръцете" на ГЕРБ и  те  подкрепили  машинното гласуване.  „И тук ще стане голяма беля. А ако не се състави правителство след няколко месеца, е безумие"- прогнозира Борисов. 

 

 

Нека припомним историята на казуса" машинното гласуване": приема го НС, провежда се демонстрационно такова на президентските избори с 500 машини, ЦИК решава ,че на предсрочните парламентарни избори ще се гласува по същия начин, политици от бившия РБ / днес  лидери в „Нова република" - Радан Кънев, Трайчо Трайков, Петър Славов и Мартин Димитров / обжалват решението на ЦИК пред ВАС, ВАС постановява ,че трябва  да се гласува машинно във всички секции, ЦИК обявява обществена поръчка за доставка на машини. Дали ще бъдат касирани изборите за 44 НС поради недоставяне на машини или заради софтуерни проблеми , или заради съмнения за манипулации предстои да видим.

 

 

За каква „беля" дискретно споменава бившият премиер? Говори се почти на ухо, че е съставена перфектна схема изборите за НС да бъдат касирани заради машинното гласуване. Целта на схемата :

 

-       да няма дълго време НС,което да контролира изпълнителната власт,

 

-       властелин  на държавата да е само президентът Радев,

 

-       да управлява служебното правителство начело с проф. Герджиков и  пълно с министри от различни лобита,

 

-       да се уволнят кадри на ГЕРБ от възлови институции,

 

-       да се назначат „експерти" свързани с различни кръгове по интереси и зависимости,

 

-       да бъде затрупан главният прокурор Цацаров със сигнали за високопоставени управляващи от ГЕРБ и дори, срещу самия Бойко Борисов,

 

-       да се преразпределят по административен път власт, пари, бизнес,

 

-       да се обезсили ГЕРБ ,като ги поставят в дълъг обяснителен режим в поредица от избори,

 

-       а на БСП и другите претенденти за власт да им се даде да разберат ,че ако не слушат масоните,бившата ДС, издънките на Сорос, едномерно сексуалните, привържениците на ТТИП и СЕТА и прочее ще залязат в политиката,

 

-       Корнелия Нинова ще гледа към министър-председателското кресло  през крив макарон,

 

-       Марешки ще го клатят непрекъснато с дела ,проверки и изнасяне на нелицеприятна информация,

 

-       Каракачанов, Симеонов и Сидеров  ще бъдат „игнор" на европейска сцена.

 

 

Попитах 3-ма от постигналите  с  решение на ВАС на 26 март 2017 г. задължително да се гласува и машинно  за 44 НС / политици от бившия РБ , а днес  лидери в „Нова република" - Радан Кънев, Трайчо Трайков и Петър Славов /участници ли са в схемата за касиране на изборите заради машините за гласуване. Тримата отговориха:"Не".

 

Попитах служебния премиер Герджиков съставено ли е служебното правителство по схемата да се касират изборите заради машините и той да управлява дълго и да изпълни задачи за превземане на властта от кръгове по интереси и зависимости ,за да бъдат елиминирани политиците. Той отговори ,че ,дори, не му е хрумвало.

 

Попитах  лидера на БСП Нинова знае ли за горната схема. Тя каза ,че ще помисли.

 

Аз съм Беновска и ще продължа да питам :" Ако изборите бъдат касирани заради  машинното гласуване „естествено природно явление" ли ще е или  ще е перфектно осъществена  схема да ни управляват кръгове по зависимости и интереси , а политиците  да бъдат подчинени и елиминирани?"

Стани ръководител на полети!

Стани ръководител на полети!