Новини

Беновска : Президент Радев и премиер Янев: Кой е авторът на „пиянските въпроси“ за Борисов?


Беновска : Президент Радев и премиер Янев: Кой е авторът на „пиянските въпроси“ за Борисов?

19-06-2021 21:14


Г-н Радев? Синеок ли е? Черноок ли е?  Бивш началник? Или Бъдещ?!

 

Журналист: Ще бъде ли Бойко Борисов премиер, ако ГЕРБ прави кабинет?

Внезапно Борисов влиза на пкф.

 

Бойко Борисов: Добър ден!


Деница Сачева: Ето го отговорът на Вашия въпрос!


Бойко Борисов: Понеже чух. Явное , че не ви интересува, че провалиха ваксинацията, явно не ви интересува, че другите държави ще ни изолират и когато светът започне да се възстановява, а той се възстановява и вече плановете за възстановяване започват да работят, ние трябва да отговаряме на въпросите на разни пияници. Но поразучих малко, защото тях ги карат да подписват декларации, че няма да разпространяват информация, става въпрос за някакъв сигнал от 2009 г. нито го знам този човек, нито го познавам. Поразпитах малко, но то се оказа друг човек сега, защото този, за който твърдяха в началото, работи в одита на Министерството на здравеопазването и то вече много години. А някой чул бил уволнен през 2009 г. и аз трябва да си спомням дали през 2009 г. някой е идвал при мен. И сега разиграват целия този панаир, целия този цирк не срещу прокурори, следователи или бизнесмени, целат съм аз, за което ви предупредих. От 2009 г. искате ли да ви разпитам вие помните ли с някой дали сте се срещали? И кой какво е чул? И като не разгласяват те информацията, не им дават, виканите, защо се разгласява в друга медия от самия министър с пропагандна цел единствено? Никога от моите уста такива изречения, че ще пращам някой някъде, не са изричани. Нямам спомен никакъв! Не го познавам, не го знам и не искам да го знам! На детектор на лъжата ако искате да ме сложите! В момента съчиняват, искат да измислят нещо, защото всичките им приказки за корупция, за второ, трето, четвърто!


Бойко Борисов: Ако ме викнат. То има 3 седмици до изборите. Те трябва да ме викнат по-другата седмицаТам вие ще сте предупредени, ще има панаир. Това е същото като със шкафчетата. Аз съм се заклел, че нямам златни кюлчета в най-святото! Те ме издебнаха, заснимаха, направиха, монтираха и ме удариха. Това е началото и края на един голям сценарий!Журналист: Г-н Премиер, може ли поименно, казвате „разни пияници", цитирам дословно, кой визирате с това?


Бойко Борисов: Разни пияници! И аз като тях - един ми каза, че Борисов евентуално, може би е едикакво си. И аз така съм чул. А пък този пияница, мога да конкретизирам, съм го виждал в Банкя как пие, много пъти!


Журналисти: Кой е той?


Бойко Борисов: И аз се сещам, ама не съм сигурен, ще гледам. Но той знае, че съм го виждал, в Белата къща и не само!

Президент Радев и премиер Янев: Кой е авторът на „пиянските въпроси" за Борисов?

Г-н Радев? Синеок ли е? Черноок ли е?  Бивш началник? Или Бъдещ?!

Аз съм Беновска. И питам.

Беновска: Слави, „Драги ми Смехурко!“Ти, не знаеше ли, че политиката е мръсна игра?!

Беновска: Слави, „Драги ми Смехурко!“Ти, не знаеше ли, че политиката е мръсна игра?!

„БЕНОВСКА ПИТА“ - на 31.07.2021 г., СЪБОТА, от 9.00 часа

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?