Новини

Беновска, получени заплахи


Беновска, получени заплахи

13-05-2021 09:25

 

До

Г-н Бойко Рашков

служебен заместник министър- председател по обществен ред и сигурност

и служебен министър на вътрешните работи

 

Главния прокурор на РБ

Иван Гешев

 

МОЛБА

От Илиана Беновска, политически журналист,

Адрес за кореспонденция: benovskapita@gmail.com

 

Уважаеми г-н Рашков,

На редакционните мейли на Ю тюб ТВ „Беновска пита" и на „Радио К2" получих жестоко заплашителни за мен и семейството ми мейли.

Прилагам.Jakakaksm Jdkskks <sykkablyat12@abv.bg>

пн, 10.05, 19:04 ч. (преди 2 дни)

до мен
Как може да си толкова нагла, безочлива, въобще не ти е мястото там. Ти си една дърта патерица на ГЕРБ не знам защо искаш да поробиш България , виж човека е излезнал пред комисията говори как го рекетират и как държавата е затънала в корупция ти ми говориш врели некипели НАЙ НАГЛО без никой да ти дава думата. Всичко се връща и Господ не забравя да знаеш!!! Тъпкано ще ти се върне нс теб гнидо! Очаквай среща с хора които ще ти променят мирогледа!! Господ ще те накаже мършо. Ще те намерят и ще те ебат вещицо изгнила
Jakakaksm Jdkskks <sykkablyat12@abv.bg>

вт, 11.05, 13:17 ч. (преди 1 ден)

до мен
Ей КУРВО ЩЕ УМРЕШ МАЙКА ТИ ШЕЙБА ЩЕ ТЕ СТРЕЛЯМ И И ПЛЮНА КУЧЕ НА ИДЛЯМА ДА ТИ УМРЕ НАААААААЙ МИЛОТО КУРВО НАЙКА ТИ КАДНА ЧАКАЛСКА СКАПАНА НЕДОЕБАНА КУРВЕНСКАНа личния ми телефон , по време на ефир, на 8.5.21 г., получих няколко обаждания от номер 0893672003 и лице, назовало се Чавдар - със закани да бъда убита аз и децата ми, да лежа в затвора, за да ме изнасилват и прочее. Не записах разговора. Но екипът ми го чу на спикър.

Свързвам тази пълна с жестокост агресия с мое участие в 2 поредни заседания, проведени на 7-ми и 10-ти май 2021 г., в НС, на ръководената от Мая Манолова  Временната комисия по проверка за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 10 години. 


Като журналист, за установяване на фактите по твърдяното от тях, задавах въпроси на Светослав Божидаров Илчовски - земеделски производител от региона на Северозападна България и на собственика на „Агробел" Павел Стоименов, по време на изслушването им - данните им ги има в НС при издаване на пропуски за влизане.


Освен с тях, за установяване на фактите по твърдяното, влязох в словесни пререкания с г-жа Мая Манолова и членове на посочената комисия.


Налични и при мен, и в НС, и във всички медии са пълните записи на заседанията.

Публикациите са безброй.

 

Много съм притеснена за своя и живота на децата си, както и този на екипа ми и за студията ни.

 

Пиша Ви по мейл , г-н Рашков, защото ме е страх да излизам и не мога да си гледам работата и да живея. Не посочвам и адрес по тази причина.

 

Очаквам помощ и закрила!

Илиана Беновска


 

Беновска : Президент Радев и премиер Янев: Кой е авторът на „пиянските въпроси“ за Борисов?

Беновска : Президент Радев и премиер Янев: Кой е авторът на „пиянските въпроси“ за Борисов?

Беновска: Президент Радев и премиер Янев, заседна ли ви отчетът за 1 месец власт?

Беновска: Президент Радев и премиер Янев, заседна ли ви отчетът за 1 месец власт?