Новини

Беновска пита Карадайъ ще се коалират ли с ГЕРБ?


Беновска пита Карадайъ ще се коалират ли с ГЕРБ?

04-04-2021 11:24


Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ отговаря на въпроси на Илиана Беновска на пресконференция в централата на партията след края на изборния ден на 4-ти април 2021 г.

 

 

Илиана Беновска: Г-н Карадайъ, можете ли да кажете след като толкова активно нападахте и по време на предизборната кампания, и преди това Бойко Борисов и ГЕРБ, може ли да отговорите, като гледате аритметиката в гласовете, ако ГЕРБ ви предложат да бъдете техен коалиционен партньор, вие ще приемете ли?


Мустафа Карадайъ: Нека да изчакаме окончателните изборни резултати, това е първото нещо, което искам да кажа. Второто, което искам да кажа, е че в нашата предизборна кампания ние представихме пред избирателите факти и показатели, икономически показатели такива, каквито са. Това са факти, които сме посочвали по време на предизборната кампания и то официални факти.


Илиана Беновска: Ние каквото и да чакаме виждаме гласовете, че опозицията е много силна в парламента, а ГЕРБ ще има нужда не само от вашите гласове, не само и на ВМРО, а и може би още малко. В такъв случай каква ще бъде вашата тактика, кажете го ясно?


Мустафа Карадайъ: Нашата тактика много ясно я казах, ще изчакаме окончателните изборни резултати, за да направим нашия анализ.


„БЕНОВСКА ПИТА“ - на 15.05.2021 г., СЪБОТА ОТ 9:00 ЧАСА СУТРИНТА

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?

Беновска, получени заплахи

Беновска, получени заплахи