Новини

Беновска: Президент Радев, Нинова, лекарство срещу COVID ще се намери, но и срещу противопоставянето, което сеете – също


Беновска: Президент Радев, Нинова, лекарство срещу COVID ще се намери, но и срещу противопоставянето, което сеете – също

15-11-2020 21:17


 

Какво ли историята ще запише за президентството на Румен Радев? Или за председателството на Корнелия Нинова?

Радев се калеса, че със златни букви вече е записано, че е президент на социалистите. Да, ама историята преди това записа, че Радев стана президент благодарение на Ахмед Доган - както всички президенти, без потупания по главицата от Бойко Борисов Росен Плевнелиев.

Опитва ли се и Радев да завземе България, както Нинова превзе, за сега, БСП?

Няма да им се получи. Няма да им се получи, дори и Борисов да ги потупа по теметата. Защото и Радев, и Нинова се изпепелиха политически сами. И защото бъдещето на всеки е предопределено от това, което вече с сторил. И защото, и Радев, и Нинова се самопровъзгласяват за  независими. Ама толкова независими, че, чак, не разбраха, че нищо в България не зависи нито от Нинова, нито от Радев. А зависи от нас, избирателите.

Ожаднялата за власт Корнелия Нинова, „copy paste"-нала се като водач на БСП, потропва  с копитцата на черната кобила, Тя, скоро, ще оздравее от COVID, но и Димитър-Благоевата БСП също ще оздравее от КорнелияНиновщината на следващите парламентарни избори. И ще отхвърли Нинова като несполучлив имплант, заедно с придворната й свита, имената на които няма да имаме време, дори, да запомним.

Ще доживеем до изборите.

Но, до тогава, на Бойко Борисов е възложено по Конституция да пребори коронавируса и щетите от него в здравеопазването, икономиката, образованието, културата и живота на хората, да реши проблема със Северна Македония, да защити бюджет 2021 и смекчи бедността, да аргументира повече европари, да потуши фалшивите новини и езика на омразата, да не допуска корупция, да брани законността.

И най-важната задача на Бойко Борисов - за да докаже ,че е държавник и е страж на Родината ни - е  да обедини нацията. Както хан Кубрат. Защото наистина : Обединението прави силата.

А през това време Румен Раев, Корнелия Нинова и останалите знайни и незнайни герой, жадни за власт, да проумеят латинската поговорка: Vox unius, vox nullius, vox pópuli, vox Déi - на български: Гласът на едного е глас на никого, глас народен - глас божи.

А, ние, избирателите, пък, да си припомним, че България е наша и ние не сме багаж в колата на политиците, а кормчии.

 

Аз съм Беновска. И питам.


„БЕНОВСКА ПИТА“ - на 15.05.2021 г., СЪБОТА ОТ 9:00 ЧАСА СУТРИНТА

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?

Беновска, получени заплахи

Беновска, получени заплахи