Новини

Беновска: Г-н Борисов,  на 18 март ще изберат Путин отново за президент - какво ще означава за България?


Беновска: Г-н Борисов, на 18 март ще изберат Путин отново за президент - какво ще означава за България?

11-03-2018 20:20


Никой анализатор  не се съмнява , че на 18 март 2018 година Русия и светът за четвърти път ще бъдат оглавени от  Путин-президентът . Вие, Борисов, го произнесохте  в Брюксел -на шега:или като реалист: „Нали знаете, две неща не може да избира човек - родителите си и президента на Русия".


И пред българските политици ще се изправи със страшна сила въпросът:  Г-н Борисов, т-н Радев, г-жо Нинова, г-н Сидеров, г-н Карадайъ - на 18 март ще изберат Путин отново за президент, какво ще означава за България?


Ясно е ,че всички  ще  поздравите Путин  горещо.


 Ясно ,че Борисов и Радев ще го поканите в България.


Ясно е ,че Нинова ще се опита да размрази от фризера   личните си  отношения с Москва.  Но, дали на Нинова ще й се получи от високата Кремълска кула,без силна лупа,  да  я забележи и разпознае Путин, след като  тя низвергна грубо почетния консул на Русия и свой мецанат- благодетел  Георги Гергов?


Ясно ,че Сидеров и Каракачанов ще активират патриотичните и си идеи за общи политики с Русия.


Не е ясно Валери Симеонов в дълъг отпуск ли ще излезе, докато новината за Путин-президент отшуми.


Очаква се почетният председател  д.р Ахмед Доган и неговият приемник Карадайъ-  дипломатично и с точни дефиниции - да формулират бъдещите  очаквания на ДПС за по-съвременни и прагматични отношения с Русия.


Възникват,обаче,един  въпрос, на  който премиерът Борисов и президентът Радев  трябва да сте си приготвили отговорите за неделя-вечер на 18 март.Въпросът е ясен: Путин-президентът кого ще избере за свой партньор в България?


И , ако Путин избере Радев  той като „разносвач на чай" ли ще се изживее - правя аналогия с израза на президентът на България , който се обиди ,че турският президент Ердоган избра Борисов за свой партньор в геополитиката на Балканите и Европа и попита премиера Борисов „разносвач на шербет"ли ще става.


А, ако Путин избере Борисов ,премиерът на България трети път, ще добие ли сила да бъде толкова сърцат в защита на Русия пред Европа , както е сърцат в защита на Турция пред Европа?


Това е въпросът на въпросите,г-н Борисов  и ако намерите верния отговор и Вие, като политик и премиер, и България ще си стъпим на краката здраво и пред Европа, и пред света. И ЧЕЗ, протести на БСП, Симеонов, Радев, Истанбулската конвенция , жълтите новини ще Ви се видят детски играчки в 10 годишната Ви кариера на политик.


Аз съм Беновска .И питам.


Беновска: Г-н Борисов, ще проанализирате кой Ви сервира „гурме“ –то с апартаментите на Цветанов и Цачева? И да го заковете?

Беновска: Г-н Борисов, ще проанализирате кой Ви сервира „гурме“ –то с апартаментите на Цветанов и Цачева? И да го заковете?

СВЕТОВНИ ЛЕТНИ ИГРИ НА СПЕШЪЛ ОЛИМПИКС В АБУ ДАБИ 2019

ИЗПРАЩАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ДЕЛЕГАЦИЯ