Новини

Беновска: Президент Радев и премиер Янев, заседна ли ви отчетът за 1 месец власт?


Беновска: Президент Радев и премиер Янев, заседна ли ви отчетът за 1 месец власт?

12-06-2021 18:01


На 12.06.21 се навършва 1 месец власт на кабинета Румен Радев. Министри ми бяха казали, че на 11.06.21 , в 14 часа,  целият „МС- Радев" ще се отчете. 

Мистериозно, в 16 часа, на 10.06.21 разбрах, че събитие: Отчет „Кабинет Радев" няма да има. 

В 15 часа, на 11.6. 21 дойде, обаче,  „благата вест":

„В Министерския съвет в понеделник, 14 юни, от 13 ч ще се проведе брифинг, на който ще бъде представен отчет за дейността на правителството от встъпването му в длъжност.

В брифинга ще участват министър-председателят Стефан Янев, заместник министър-председателят по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, министърът на икономиката Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев, министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров".

 

Разгеле! Зарадвахме се Народът! Язък, че силовото Вице -Бойко Рашков-  не се е решил да се срещне с всички медии, а не само с избрани, ама, сигурно, все ще се реши да сподели с Народа тайните, който е научил...

 

И, изведнаж, МС пак ни праща писмо: 

 

„Отлага се обявеният за понеделник брифинг в Министерския съвет. Допълнително ще Ви информираме за новите дата и час, когато ще бъде представен отчетът за дейността на правителството от встъпването му в длъжност".

 

Така разбрахме народната мъдрост: „Не може и К...люча в бравата, и душата в Рая"! 

 

Причината за този „ предизборен валс" - 2 напред, 1 назад - с отчета на „Кабинета Радев", сигурно е , че НП Херо Мустафа не го е одобрила? Или, че Румен Радев не го е приготвил за „полет"? Или , пък, че на „тепиха" на изборите за 46 НС ще се сборят Жан, Бойко и Слави, а Радев не е решил за  Майчето и Христо: по пачка и по клин ли да потанцуват , или да им сложи хокейни кори?

 

Или, защото евро прокурорката Лаура Кьовеши заяви в прав текст: На Гешев няма да се меся, ще сътрудничим.

 

 „We will see...", както се казва на един език, който се говори в едни бази, за които не ни плащат и цент, но пък войниците от тези бази нахлуват безнаказано в предприятията на България.

 

А, иначе , в Женева, на 16.06.21 може и да прозвучи твърдото руско  на президента Владимир Путин: „Поживьом. Увидим!" към плановете на президента Джо Байдън да на-„Магнитски"-зира и България, и Европа, и да ни управляват понашмъркани  Харвардски LGBT -а, а  Соросоидите да сеят насилие, омраза и невежество в душите ни. 

 

Президент Радев и премиер Янев, заседна ли ви отчетът за 1 месец власт?

 

Аз съм Беновска. И питам.

Беновска: Слави, „Драги ми Смехурко!“Ти, не знаеше ли, че политиката е мръсна игра?!

Беновска: Слави, „Драги ми Смехурко!“Ти, не знаеше ли, че политиката е мръсна игра?!

„БЕНОВСКА ПИТА“ - на 31.07.2021 г., СЪБОТА, от 9.00 часа

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?