Новини

Беновска: Борисов,  Радев, Нинова, Карадайъ, Каракачанов, Марешки, Симеонов, Слави, Мая, Иванов, Цветанов – защо ви е властта?


Беновска: Борисов, Радев, Нинова, Карадайъ, Каракачанов, Марешки, Симеонов, Слави, Мая, Иванов, Цветанов – защо ви е властта?

20-02-2021 22:20


Уважаеми г-н Борисов, г-н Радев, г-жо Нинова, г-да Карадайъ, Каракачанов, Марешки, Симеонов и вие  - Слави, Мая Манолова, Христо Иванов, Цветан Цветанов. Повече от 10 години ви питам: Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България? Никой, до сега, не даде нито на мен, нито на избирателите отговор - нито на думи, нито на дела.

Радио К2 и „Беновска пита" подемаме инициатива всеки от вас да подпише Граждански договор с всеки от нас. В този Граждански договор да се ангажирате с конкретни действия и числа в полза на България. Да заявите под клетва, че нямате мръсни пари и мръсни тайни. Да заявите, още преди, изборите с кого ще се коалирате, ако на вас се падне властта. Да ни погледнете в очите. Да си сложите ръката на сърцето.

И да работите, за да излекувате  България.

Защото днес България е болна.

Не само от коронавирус.

България е болна от ежедневната злоба по медиите и социалните мрежи.

България е болна от престъпност и убийства - извършвани или от неграмотни, ненаказуеми престъпници по селата или от перфидни лица по всички етажи на властта.

България не се усмихва.

България се храни с боклуци.

България вече не пее нито патриотични, нито романтични песни.

България скърца от болка с изпочупени и разядени зъби.

България катастрофира от алкохол и наркотици.

България се срутва от неграмотност.


Уважаеми г-н Борисов, г-н Радев, г-жо Нинова, г-да Карадайъ, Каракачанов, Марешки, Симеонов и вие  - Слави, Мая Манлова, Христо Иванов, Цветан Цветанов. Имате ли качества да подадете на България честна длан?!

Аз съм Беновска. И питам.


Беновска: Президент Радев, страх ли ви е от Конституцията? Скоро „звукът на тишината“, на мълчанието, ще избухне!

Беновска: Президент Радев, страх ли ви е от Конституцията? Скоро „звукът на тишината“, на мълчанието, ще избухне!

Беновска: Президент - Радев или Герджиков? Политиката, глупако!

Беновска: Президент - Радев или Герджиков? Политиката, глупако!