Новини

Беновска: Главен прокурор Гешев, вие ли ще сте „лекарството“ срещу  „коронавируса“ на корупцията и войната „Радев VS Борисов“?


Беновска: Главен прокурор Гешев, вие ли ще сте „лекарството“ срещу „коронавируса“ на корупцията и войната „Радев VS Борисов“?

05-07-2020 20:31


Главният прокурор Иван Гешев всеки ден се показва като „голмайстор" в мача  „Добрите VS Лошите". Гешев се опитва да неутрализира отбора на  „Лошите"- богаташи, които всички правителства, обаче,  доброволно създадоха и чинно угояваха 30 години като Хензел на Братя Грим. Гешев не само „дриблира" със закона, а и развява „знамето" на   Библията, и обещава победа на отбора на „Добрите", които ще  върнат на бедните заграбеното от богаташите.

Двама други „голмайстори" , премиерът Борисов и президентът Радев, всеки ден си вкарват „дузпи" в 4-годишния, вече мач „Радев VS Борисов". На екрана на техния стадион се прожектират снимки, текстове на  sms-и, пуска се чалга - озвучена с телефонни разговори.

Съдии в тези два „мача" са съдиите от КС на България - начело с екс главния  прокурор проф. Борис Велчев, екс премиера на СДС Филип Димитров, екс омбудсмана и екс председател на ВАС, и екс депутат на Симеон Сакскобургготски  Константин Пенчев, екс съветника на президента Радев проф. Атанас Семов.

Във вторник, 7.7. 2020 г., КС трябва да се произнесе недосегаем ли е президентът Радев.

Ако „пълководецът" на бойно поле в битка за върховенството на закона Иван Гешев получи отговор от КС: Да, президентът подлежи на разследване и осъждане, както всеки гражданин . - мачовете „Добрите VS Лошите" и  „Радев VS Борисов" са свирени.

И Гешев ще стане „голмайстора" на демократичния преход. И ще реши бъдещето и на Радев, и на Борисов. И ще реши предстоящите парламентарни и президентски избори.

Главен прокурор Гешев, вие ли ще сте „лекарството" срещу  „коронавируса" на корупцията и войната „Радев VS Борисов"?

 

Аз съм Беновска. И питам.

Беновска: Г-да Борисов и Радев, знаете ли българската поговорка: “Войната на едни понася, други отнася“?

Беновска: Г-да Борисов и Радев, знаете ли българската поговорка: “Войната на едни понася, други отнася“?

Беновска: Г-да Борисов и Доган - „на война като на война“ ли? Или - 2 глави мислят по-добре от 1?

Беновска: Г-да Борисов и Доган - „на война като на война“ ли? Или - 2 глави мислят по-добре от 1?