Новини

Беновска: Г-жо Манолова, защо отказахте дебат с г-жа Фандъкова?


Беновска: Г-жо Манолова, защо отказахте дебат с г-жа Фандъкова?

06-10-2019 22:40


Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа дебат с Фандъкова.


 

 

За това: Каня водача на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов да замести отказващата дебат с Йорданка Фандъкова  Манолова . И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП. Каня г-жа Фандъкова и г-н Паргов да ги питам: Кой на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София?


Поканих на дебат двете дами кандидат-кмет за София, Фандъкова и Манолова. Г-жа Фандъкова лично ми даде съгласие. Г-жа Манолова ми отказа с sms, който ми изпрати една нейна бивша подчинена.

Ще си въздържа да коментирам отказа на Манолова. Но, очевидно, Манолова отказва от страх от неудобни въпроси за нея. Когато поканих Фандъкова и Манолова, публично се пошегувах, че която откаже ще загуби изборите.

Членът на ИК на ГЕРБ Томислав Дончев, пък, коментира отказа на Манолова като „служебна загуба". След 21 дни ще разберем Кой и на какво основани Иска , но и Вярваме ли му да управлява София.

Отказът на Манолова от дебат с Фандъкова поставя отново въпроса: коя политическа сила стои зад Манолова и ако Манолова стане кмет кой и как ще носи отговорност за нейното кметуване?

Манолова, със самочувствие, демонстрира стремеж към мажоритарност. Манолова „резна" виден функционер на БСП, Драгомир Стойнев и забрани на БСП да говорят за всеизвестния факт, че я подкрепят.

Манолова прие и с гробно мълчание призива на партии , изгорели като метеори в политиката, но стоящи зад нея със забравени  абревиатури  ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите, които  призовават и обвиняват БСП, цитирам: „ Призоваваме БСП да спрат да обикалят телевизионните студия и да нажежават до червено гнева на гражданите. След 10-годишно управление на Йорданка Фандъкова в София и преди това 4-годишно на Бойко Борисов, в столицата най-накрая има шанс за градивна промяна. Промяна, която да сложи край на порочния съглашателски модел, олицетворяван от ГЕРБ и БСП, в общинския съвет на столицата. Спрете, господа от БСП, защото така практически работите в интерес на ГЕРБ, Борисов и Фандъкова и може би това не е случайно".


Гробно мълчат и председателката на БСП Корнелия Нинова и водачът на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов. Манолова , Нинова, Паргов , длъжни сте да отговорите незабавно:

Първо: Манолова признавате ли , че с гласовете на БСП, на която се опитахте да станете председателка, се опитвате да станете кмет на София? Манолова, на „ужким" ли  се борите  срещу Фандъкова, ако  приемате подкрепата на „съглашателите" с ГЕРБ Нинова и Паргов?

Второ: Нинова и Паргов, защо преглъщате публичната демонстрация на Манолова , че не иска БСП зад себе си? Нинова и Паргов, „съглашатели" ли сте с Фандъкова и Борисов, срещу , когото, май, се борите?


Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа дебат с Фандъкова.

 

 

За това: Каня водача на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов да замести отказващата дебат с Йорданка Фандъкова  Манолова . И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП.


 

 

Аз съм Беновска. И каня г-жа Фандъкова и г-н Паргов да ги питам: Кой на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София?

Беновска: Г-н Борисов, ще ампутирате ли пипалата на октопода „власт- пари- олигарси“ или с „пластична“ операция ще имплантирате нови пипала?

Беновска: Г-н Борисов, ще ампутирате ли пипалата на октопода „власт- пари- олигарси“ или с „пластична“ операция ще имплантирате нови пипала?

Беновска ще пита в неделя, 24 май 2020 г., от 16. 16 часа след обед

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?