Новини

Беновска: Г-жо Фандъкова, г-жо Манолова, коя  ще извоюва „ Златната ябълката“ на победата в София?


Беновска: Г-жо Фандъкова, г-жо Манолова, коя ще извоюва „ Златната ябълката“ на победата в София?

15-09-2019 21:34


Днес, в София, на 15 септември 2019-та, сме на 12 дни от старта на кампанията за кметски избори на 27 септемврии , на 42 дни от победа на Фандъкова над Манолова на 27 октомври или  на 47 дни от балотаж Фандъкова-  Манолова,  на 3 ноември 2019-та. 


В ту напускащият ЕС, ту - не Лондон презадоволеното с храна и бира, повече мигрантското, отколкото коренно европейско население,  обсъжда с еротично наслаждение коя от „престолонаследничките" на кралица Елизабет Втора - Кейт или Меган - изглежда по-добре по бански.


Бойко Борисов и ГЕРБ са мобилизирани да увеличат позициите си в местната власт, за да затвърдят победата си от евроизборите и да изкарат до край мандата си в управлението.


Корнелия Нинова  се опитва да задуши вътрешната опозиция в БСП и да изфабрикува нови лица, но от „цилиндъра й с фокуси"  изскочи само мобилизираната, както винаги, като пружинка Мая Манолова - бивш, а , може би  и бъдещ претендент за мястото на Нинова начело на БСП.


Обединените Патриоти- Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов стартираха  като Орел, Рак и Щука. Но, след заявката на Сидеров, че ще се кандидатира за кмет на София заприличаха на Тримата братя и Златната ябълка.


В ДПС всичко изглежда, както винаги, консервативно подредено - Доган, Карадайъ и Пеевски са храднокръвни .


„Златната ябълка" на властта се мерджелее в много политически сънища. Но , в момента, тя е на дланта на лидера на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов и дали, ще остане в неговия юмрук?


Аз съм Беновска. И питам.

Беновска: Г-н Борисов, ще ампутирате ли пипалата на октопода „власт- пари- олигарси“ или с „пластична“ операция ще имплантирате нови пипала?

Беновска: Г-н Борисов, ще ампутирате ли пипалата на октопода „власт- пари- олигарси“ или с „пластична“ операция ще имплантирате нови пипала?

Беновска ще пита в неделя, 24 май 2020 г., от 16. 16 часа след обед

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?