Новини

Георги Гергов: БСП е партия, с история на 3 века, но е млада, борбена и успяваща


Георги Гергов: БСП е партия, с история на 3 века, но е млада, борбена и успяваща

07-09-2019 21:46


"БСП е консолидирана от идеята за справедливост и солидарност.", с тези думи председателят на Областния съвет на БСП Пловдив Георги Гергов честити празника на Партийната организация на БСП в град Брезово, която днес отбелязва 125 години от Брезовската партийна организация. Пред паметника на загиналите за Отечеството лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов призова за запазване на енергията и вярата на първите, за обединение в името на съхраняване изповядваната идея за свободно, солидарно и справедливо общество. Своите членски карти за встъпване в редиците на партията днес получиха 7 млади социалисти, а заслужили дейци на БСП получиха почетни грамоти от председателя на Областния съвет на БСП Георги Гергов.


В момента в БСП - Пловдив гласува кандидат-кмет и общински съветници. Очаква се Николай Радев, директор на Английската гимназия да се изправи срещу  Здравко Димитров, кандидат на ГЕРБ, дегашен областен управител.

 

Георги Гергов Брезово

 


 

Очаквайте повече информация.Беновска: Г-жо Фандъкова, г-жо Манолова, коя ще извоюва „ Златната ябълката“ на победата в София?

Беновска: Г-жо Фандъкова, г-жо Манолова, коя ще извоюва „ Златната ябълката“ на победата в София?

ЗНАМ, МОГА, БОГАТ СЪМ И ЩАСТЛИВ

Кампания за дуално и професионално образование