Новини

Нинова не отговори на К2 ще огласи ли кои и колко са гласували в Габрово


Нинова не отговори на К2 ще огласи ли кои и колко са гласували в Габрово

06-08-2019 20:54


На пресконференция на общинските съветници в СОС от БСП на 31 юли Беновска попита заместник-председателя на СОС Милка Христова ще й предостави ли списък с броя и имената на хората, които са гласували на заседанието на НС на БСП в Габрово стратегията на БСП за местния вот. Христова обеща на Беновска, че ще й даде тази информация. На пресконференция в централата на БСП на 6 август „Радио К2" попита председателя на БСП Корнелия Нинова дали ще разреши на Милка Христова да предостави списъка на Беновска. Нинова обаче не отговори. Ето последвалия разговор, в който се включи и председателят на ГС на БСП-София Калоян Паргов:„Радио К2": Каква е цената на Мая Манолова, за да е  кандидат-кмет на БСП? Как ще постъпите, ако г-н Гуцанов остане начело на БСП-Варна? И още един въпрос, точно на тази пресконференция, за която говори г-н Паргов, г-жа Милка Христова обеща на Беновска да огласи списъка, броя и имената на членовете на НС, които са гласували в Габрово Стратегията за местния вот, ще й позволите ли? Благодаря!


Корнелия Нинова: Странни въпроси! Казусът във Варна ще бъде решен на конференцията, която варненската организация и включи точка избор на нов председател. „Каква е цената на Мая Манолова" просто не ми харесва като израз, това не е стока, за да има цена. Мая Манолова ще реши дали ще се кандидатира, по какъв начин, градската организация в София ще реши как ще приеме номинациите, които тя има в Софийската организация. Това ще стане на градската конференция, която е на 14-ти септември. Моля Ви за търпение дотогава, тогава ще стане ясно решението на градската.


Калоян Паргов: Аз разбирам интереса, който проявявате. Но все пак карайте си летните ваканции, септември месец ще бъде моментът, в който ще научите какво ще прави БСП в София. Тогава ще подредим и листата и ще обявим името на кандидата за кмет на София, както разбира се и формулата, по която ще е явим на тези избори, както гласи решението на НС.


Беновска: Ще остане ли „по парфюм“ Корнелия Нинова след местните избори?

Беновска: Ще остане ли „по парфюм“ Корнелия Нинова след местните избори?

ЗНАМ, МОГА, БОГАТ СЪМ И ЩАСТЛИВ

Кампания за дуално и професионално образование