Новини

Беновска: Г-жо Нинова, след призива Ви: „Народе, изправи се! И ГЕРБ ще падне!“ съм като заразена от „свинска чума“, а дома ми  - пробит от „диви прасета“


Беновска: Г-жо Нинова, след призива Ви: „Народе, изправи се! И ГЕРБ ще падне!“ съм като заразена от „свинска чума“, а дома ми - пробит от „диви прасета“

28-07-2019 18:46


Политически от Путин „по-висока" ли сте на Бузлуджа? А той - „под нулата" на дъното на Финския залив?

Президентът на Русия Путин, един от най-великите политици на съвремието ни, се гмурна на дъното на Финския залив с историческа мисия.

В същия ден, председателката на БСП Нинова, която още не е изпълнила историческото си предизборно обещание да измести Бойко Борисов и да стане премиерка, се метна на връх Бузлуджа.

И тя с историческа мисия  - призова: „Народе, изправи се! И ГЕРБ ще падне!"

След този призив се чувствам като заразена от „свинска чума". А оградата на дома ми - като пробита от „диви прасета".

Питам се:" Кого се осмелява Нинова да назове високомерно и безлично „народе", като самата нея „народът" на БСП я бламира?

Защо не дойдоха на Бузлуджа Сергей Станишев и Георги Гергов, наример?! Да се възправят до мощната снага на Нинова и ГЕРБ „да падне"?

Историята винаги дава верните отговори. А аз ще си позволя да припомня на Нинова сентенцията на Западно и Средноевропейския митрополит Антоний: „В Гугъл няма универсална молитва. Трябва да отидем в храма!"

Кой ли е „храмът" на Нинова?! БСП или „Техноимпекс"?! Идеите или личните облаги? Наесен, на местните избори, ще разберем всичко.

А сега е лято. Да поплуваме.


Аз съм Беновска. И питам.


Беновска: Г-н Борисов, ще ампутирате ли пипалата на октопода „власт- пари- олигарси“ или с „пластична“ операция ще имплантирате нови пипала?

Беновска: Г-н Борисов, ще ампутирате ли пипалата на октопода „власт- пари- олигарси“ или с „пластична“ операция ще имплантирате нови пипала?

Беновска ще пита в неделя, 24 май 2020 г., от 16. 16 часа след обед

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?