Новини

Беновска: Президент Радев, в НС защо не отидохте, поне, в Деня на отворените врати?


Беновска: Президент Радев, в НС защо не отидохте, поне, в Деня на отворените врати?

10-02-2019 19:39


За 2 години президент, президент Радев, вие, удостоихте с присъствие НС на България един-единствен път. Нямаше как. Трябваше да се закълнете като президент.


И  с физиономия на светец, очакващ трънен венец, репликирахте 43- тото НС: „Имате още една седмица живот".


Прозвуча, като че ли лично, вие, свише, притежавате правото да раздавате или отнемате живота. А обстоятелствата бяха ясни - предстояха предсрочни парламентарни избори.


Когато се клехте като президент на България, заявихте и още: „Държавност се гради с натрупване и затова искам да изкажа своята признателност към постигнатото от моите предшественици. Като президент нямам амбицията да превишавам своите Конституционни правомощия. Ще използвам всички възможности за насърчаване на диалога и за взаимодействие между институциите. Балансът, сътрудничеството и диалогът са гарант за стабилността ни. Ще бъда президент на всички българи независимо от партийната принадлежност, религия и етнос."


Цитирам ви, защото, президент Радев, за 2-те години, в които обитавате президентството, вършите последователно точно обратното.


За да оборите, президент Радев, впечатлението, че станахте такъв, заблуждавайки хората, че поемате мисията на обединител, полезно щеше да ви бъде, поне днес, в Деня на отворените врати да прекрачите прага на „дома на законите" и да преклоните глава пред девиза на Народното Събрание - най-висшият орган на управление на парламентарната република България - „Съединението прави силата".


 

 

Президент Радев, в НС защо не отидохте, поне, в Деня на отворените врати?


 

Аз съм Беновска. И питам.

Беновска: Главен прокурор Гешев, вие ли ще сте „лекарството“ срещу „коронавируса“ на корупцията и войната „Радев VS Борисов“?

Беновска: Главен прокурор Гешев, вие ли ще сте „лекарството“ срещу „коронавируса“ на корупцията и войната „Радев VS Борисов“?

Беновска ще пита в неделя, 5 юли 2020 г., от 16. 16 часа след обед

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?