Новини

Беновска: Г-н Борисов, накъде през лятото след Европредседателството?


Беновска: Г-н Борисов, накъде през лятото след Европредседателството?

10-06-2018 20:55


Във  "Великият Гетсби"-  шедьовърът , където  обрисува света на привилегированите  - Франсис Скот Фицджералд , в интензивен светски живот и щедро харчене на пари, констатира: "Със слънчевите лъчи и  растящите дървета, имах познатото убеждение, че животът започва отново с лятото".


Вие, г-н Борисов, какво планирате за лятото след края на Европредседателството?


Природата - наводнениия и градушки?

Коалиционният вице  Валери Симеонов - напада крехката туристически успешна ,май,  Ангелкова?

Пеевски - депутат и издател - призова Георгиев, Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество да оповести резултатите от проверката срещу него?

Нинова беше против пари за въоръжаването , но БСП колективно я пречупиха? Но, Нинова - неумолима към Вас - Ви заклейми ,че не зачитате НС? А, в същото време, въпросната Нинова  2 години не се е отчитала пред БСП, макар да се зарече , че всеки месец ще се отчита пред българите?

Превозвачите - 150 000-200 000 души със семействата им  - ще си загубят ли работата и България ще загуби ли този бизнес, и 15-18 млрд към БВП?

Президентът Радев - как ще продължи  своя мандат, след като Вие , Борисов, го квалифицирахте на мой въпрос: „Радев беше надпартиен президент, вече не е - със своя шеф Нинова"?

ДПС е против АЕЦ Беляне - стартирала  1981 година, на 12 -тия конгрес на  БКП и със съградения  тогава НДК? Но, освен философа Доган и етническия модел, колко президенти и правителства имат ДПС в историята си ?

Вярно ли е ,че се иска рушвет от 1.5 млрд евро за допуск на инвеститор до АЕЦ Беляне, та,  за това  Китай поиска държавна  гаранция?

Как се разпределят между политическите партии  и бизнсмени медиите  БТВ и  НОВА-  и други телевизии, радиа, сайтове и вестници? Държавното радио дава трибуна на соросоиди и на нововъзбудили се компроментирани политици от миналото , представляващи нови политически проекти или маргинални партии?

Вярно ли е , че необразовани , агенти и спортисти  Ви замъгляват за случващото се в България и Ви съветват да елиминирате имената и факторите в журналистиката, и да се опрете на" нови звезди" - неуки, некрасиви, недорасли  и  амбициозни  , защото ще Ви славославят като Бог ?

Какво ще се случи с престъпността и МВР, след като Вие признахте ,че няма желаещи за полицаи и е видно ,че не се разкриват престъпления?

Какво се случва в здравеопазването? А в образованието? А с пенсионерите? А с младите? А с половете? А с малките и средните предприятия? А със земеделието?А с корупцията? А с олигарсите? А с обществените поръчки, концесиите  и европарите? А с правораздаването?А с обезлюдяването? А с мизерията?

Ше успеете ли да продължите да сте мост между Турция и ЕС след изборите за президент в Турция ?

Ще продължите ли консолидацията на Западните Балкани и влизането им в ЕС и НАТО?  

Какви ще са човешките, политическите и икономическите ни отношения с Русия?

Кой ще контролира отношенията Ви със САЩ?

Какви ще са отношенията ни с фракциите в ЕС, Вишеградската четворка, Изтока, Саудитка Арабия  , Китай, къде е Индия?

В писмо до дъщеря си от Холивуд (1938) Фицджералд пише „това, което правя тук, е последно уморено усилие на човек, който някога се е занимавал с по-стойностни неща и се е справял много по-добре".


Г-н Борисов, накъде през лятото след Европредседателството?


Аз съм Беновска. И питам.

Беновска: Г-жа Нинова, президент Радев, в Деня на Вси светии, колко са национално светите ценности в политиката за Вас?

Беновска: Г-жа Нинова, президент Радев, в Деня на Вси светии, колко са национално светите ценности в политиката за Вас?

Беновска пита в неделя, 23 юни 2019 г., в 5 часа следобед

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?