Новини

Беновска: Г-н  Пеевски, ще успеете ли да сте „пазача на фара“, които ще осветли медийните досиета на прехода?


Беновска: Г-н Пеевски, ще успеете ли да сте „пазача на фара“, които ще осветли медийните досиета на прехода?

11-02-2018 21:08


За пореден път народният представител от  ДПС Делян Пеевски  стъписа и симпатизанти, и противници със законодателно предложение. Този път Пеевски  рязко , но не и неочаквано, насочи мощен фар към медиите - чувствителна тема на прехода , толкова чувствителна ,колкото е чувствителна темата за досиетата на ДС и за приватизацията. 


Разпищяването тепърва предстои. С  най-силни дисканти ще пищят „агнешките главички" на „капиталци", които все още активно мърдат в публичното пространство захранвани с  милионни грантове от „Америка за България" - грантаджиите , които /независимо ,че са категорично обвиняеми и подсъдими / за 12-та година поред си позволяват да взимат не само милиони от Сорос, но и по около 800 лева на калпак от лековерни и суетни „предприемачи" ,за да ги срещат с правителствата и министър-председателите на България.  Да го пита човек  Бойко Борисов какво търси той на тези срещички  на „свободата на словото" на „капиталци", както сам той се изрази...


Та, Пеевски предложи със закон медиите да осветлят сами собствеността си и парите ,с които работят. А ,да видим и кои от политическите партии ще запищят срещу това предложение за  яснота кои медии за кого и с чий пари  пускат фалшиви новини? Е, г-н Пеевски ,дано да разберем  кои от олигарсите и кои от техните медии имат милионни мръсни тайни.


 И дано читателите , зрителите и слушателите проумеят най-сетне на кого от политиците и на кои от медиите да вярват. Защото , днес, от фалшиви новини , гнусни коментари , хейтене и дезинформация  аман ни е работата. Но е ясно ,че повече не може така. Щото, ако не стане кристално ясно кой и по какви причини се подвизава на медийния пазар , ще рухне къщичката от карти и ще повлече целия ни 28 годишен преход.


Г-н  Пеевски, ще успеете ли да сте „пазача на фара", които ще осветли медийните досиета на прехода?


Аз съм Беновска . И питам.


Беновска: Г-жо Нинова, политическият диоптър ли ви е малък, че не виждате - ДПС и ГЕРБ ви „теглиха шут“-а от властта?

Беновска: Г-жо Нинова, политическият диоптър ли ви е малък, че не виждате - ДПС и ГЕРБ ви „теглиха шут“-а от властта?

Беновска отново ще пита в неделя, 17 февруари 2019 г. , в 5 часа следобед

Кой и на какво основание Иска, но и и Може ли да управлява България?